Art i escacs. Conxa Morlà i Jaume March

Dates: 01.04.19 - 01.04.19

Informació

“En els Escacs, com en la vida, la millor jugada és sempre la que es realitza”
Dr. S. Tarrasch

Conxa i Jaume, dues persones que a l´amor per la seva família van unir l´amor per la cultura, l´art, la música i els escacs, i que inculcaren als seus fills des de sempre.

La comunitat dels escacs de les Illes Balears vol rendir un petit homenatge a aquestes dues persones tan estimades i que ens van deixar de manera prematura, no així els records de proximitat, vitalitat, il·lusió i capacitat de treball que ens van transmetre als afeccionats de les 64 caselles i com diu la frase del Dr. Tarrasch, tant na Conxa com en Jaume van fer moltes jugades bones.

Des de l´Associació Monitors d’escacs de les Illes Balears, l´Associació de escaquistes de Balears com a organitzadors, i recolzats per la Universitat de les Illes Balears i de la Federació Balear d´Escacs com a entitats col·laboradores, us animem a participar en l´acte que es durà a terme en Ca’n Óleo (Palma) el pròxim dia 1 d´Abril a les 19.30 hores.

Relacionat

Noticies relacionades amb el torneig:

Col·laboracions

Si disposau d'informació per publicar o desitjau anunciar el vostre torneig a la web, podeu fer-ho enviant un correu electònic a fbe@fbescacs.org

Federació Balear d'Escacs - Pavelló Palma Arena, Av. Urugai s/n - Tel. 971 75 68 81 - fbe@fbescacs.org