Menorca Femení, Juvenil i Veterans 2019

Dates: 29.12.18 - 05.01.19

Bases

PARTICIPANTS:
El quatre primers classificats (els dos primers a categoria super 65) del campionat absolut individual de Menorca l’any anterior de cada categoria abans esmentada, a més del jugador de major ELO FIDE de la categoria a la llista de desembre del 2018, a més d’una plaça que atorga per invitació el club organitzador Centre de Cultural des Castell. Els classificats en categoria sub-2000 han de mantenir aquesta condició a la llista d’ELO Fide del mes de desembre de 2018. Si no es poden cobrir totes les places, el club organitzador actuarà com millor convingui i els torneigs es jugaran segons els jugadors que s’hi apuntin.

PREMIS:
D’aquest campionat sortiran els campions insulars de cada categoria i el dret a representar l’illa als propers campionats autonòmics. El campió sub 2000 ha de complir amb els requisits d’admissió en el moment que es convoqui el campionat autonòmic de la categoria.

COMPETICIO:
Tots contra tots a una volta. Es sortejaran els aparellaments. Compta per ELO Fide i Feda.

RITME DE JOC: 90 minuts per a tota la partida + 30 segons d’increment per cada moviment.

LLOC, DATES I HORARIS:

Els torneigs es jugaran al Centre de Cultural des Castell (jornades 1, 2 i 3) i a l’Associació de Veïns des Castell (jornades 4 i 5), conformement el següent calendari:

Jornada 1- Dissabte 29 de desembre – 16:30h ( només juguen els juvenils)
Jornada 2- Dimecres, 2 de gener – 16:30 (només juguen els juvenils)
Jornada 3- Dijous, 3 de gener 16:30 (juguen totes les categories)
Jornada 4- Divendres, 4 de gener 16:30 (juguen totes les categories)
Jornada 5- Dissabte, 5 de gener 10:00 (juguen totes les categories)
L’horari s’intentarà adaptar a les obligacions laborals dels participants.

DESEMPATS:

Es sortejaran, en acabar la competició, entre: resultat particular, sonemborg-berger, mes punts amb peces negres i nombre de victòries.

ALTRES NORMES:

*Es obligatori apuntar tots els moviments de la partida a la planella, de tal manera que aquesta sigui reproduïble.
*No es podrà dur cap telèfon mòbil ni aparell electrònic a sobre.
*Per a sortir de la sala s’haurà de demanar autorització a l’àrbitre.
*Es prega el màxim de silenci, no analitzar mai a dins la sala i tenir un comportament esportiu i col·laborador amb en tot moment.
*Regiran les normes habituals de la FIDE. En qualsevol cas, davant un possible incident, s’ha d’aturar el rellotge i cridar a l’àrbitre.
*El temps d’espera abans de perdre la partida s’estableix amb 30 minuts des de la posada en marxa del rellotge.
*Els participants en el torneig (o els seus representants legals) autoritzen la realització de fotografies de l’esdeveniment i la seva publicació en blocs, xarxes socials, premsa … En el supòsit que algun jugador no vulgui cedir les seves imatges ha de comunicar-ho per e.mail a la Delegació Menorquina d’Escacs (simosola@gmail.com)

ARBITRATGE I RECLAMACIONS:

L’àrbitre del torneig serà el Sr. Josep Florit Gomila.
Qualsevol reclamació que no s’hagi pogut resoldre a la pròpia sala, es podrà fer per escrit a l’àrbitre, abans de les 3 hores després de l’incident. La decisió d’aquest serà inapel·lable.

La participació dels jugadors en aquests Campionats de Menorca suposa la total acceptació del contingut d’aquestes bases.

Relacionat

Noticies relacionades amb el torneig:

Col·laboracions

Si disposau d'informació per publicar o desitjau anunciar el vostre torneig a la web, podeu fer-ho enviant un correu electònic a fbe@fbescacs.org

Federació Balear d'Escacs - Pavelló Palma Arena, Av. Urugai s/n - Tel. 971 75 68 81 - fbe@fbescacs.org