Torneig Escolar Incacs des Raiguer 2020

Bases

Data: 12 de setembre de 2020
Hora: 18.00 hs.


- Lloc de joc:

Plaša Llibertat(Inca)


- Tipus de torneig i ritme de joc:

6 rondes per sistema suÝs, 5 minuts + 3 segons per jugada (Bronstein)

- Desempats:

1. Resultat particular.
2. Bucholz -1, amb ajust FIDE de jugador virtual.
3. Bucholz total, amb ajust FIDE de jugador virtual.
4. Sonnenborn-Berger.


- Altres

Per a tot el no disposat en aquestes bases el torneig es regirÓ per la normativa FIDE. El Club Incacs des Raiguer, com organitzador, es reserva el dret de modificar les presents bases en cas necessari.- Inscripcions.

Les inscripcions es podran realitzar fins al divendres 11 de setembre a les 22.00 hs., amb el formulari electr˛nic.. Es pot demanar el enllaš per a emplenar el formulari enviant un correu electr˛nic a club.incacs@gmail.com o als telŔfons 601.429.763 i 657077378, via WhatsApp.

La inscripciˇ en el torneig implica l┤acceptaciˇ de les presentes bases.
L┤organitzaciˇ es reserva el dret d┤admissiˇ, sobretot en el cas de superar-se un nombre de persones que es consideri elevat en relaciˇ a les mesures per fer front a la crisi sanitÓria ocasionada per la COVID-19 cap a una nova normalitat publicades en el BOIB n˙m. 112 de 20 de juny de 2020.

- Premis

S┤entregaran trofeus (no acumulatius) per a tots els guanyadors en les diferents categories i d┤acord amb la segŘent taula:

Trofeus i obsequi per als:

Tres primers classificats
Tres primers sub-14
Tres primers sub-12
Tres primers sub-10
Tres primers sub-08
Cinc primers jugadors del Incacs
Millor sub 7

Medallas per a la resta de participants.


- Protecciˇ de dades

Els pares, mares i/o tutors dels participants en el torneig autoritzen la publicaciˇ de les seves dades personals en els diferents mitjans de comunicaciˇ que l┤organitzaciˇ consideri oportuns per a la necessÓria difusiˇ de l┤esdeveniment (llistats de resultats, classificacions, participants, fotos, etc.)

Mesures de prevenciˇ de la COVID-19

Ľ Separaciˇ mÝnima dĺ1,5 metres entre els taulers.

Ľ Separaciˇ de 1,5 metres entre els participants.

Ľ Utilitzaciˇ obligat˛ria de mascareta.

Ľ Es facilitarß desinfectant hidroalcoholic per part dels organitzadors durant tot el temps de la competiciˇ. SerÓ obligat˛ria la seva utilitzaciˇ a lĺentrada i a la sortida del torneig per a tothom. Els jugadors hauran de rentar-se les mans abans de cada partida. A l┤acabar la partida es desinfectaran peces i taulers.

Ľ L┤espai de joc a l┤aire lliure garantitza la proporciˇ mÝnima de 4 metres quadrats per jugador i un aforament del 75% tal com estipula la normativa del Govern Balear. S┤habilitaran 320 metres quadrats a la Plaša Llibertat trašant un rectangle de 16 x 20 metres i es tancarÓ, delimitant d┤aquesta forma l┤Órea de joc. Es disposarÓ d┤una entrada en un extrem i d┤una sortida en un altre. Tant l┤entrada dels jugadors com la sortida s┤ordenarÓ de manera que no es produeixin aglomeracions.

Ľ Es prohibeix lĺentrada de p˙blic a l┤espai de joc. Els acompanyants dels jugadors s┤ubicaran en una zona apartada de l┤espai de joc on disposaran de cadires i l┤espai suficient per mantenir-se separats entre ells. En tot cas es prega que cada jugador sigui acompanyat per una sola persona en la mesura del possible. PerquŔ puguin seguir el desenvolupament de la competiciˇ se┤ls facilitarÓ la informaciˇ ronda a ronda mitjanšant la pÓgina de Facebook del club o un altre mitjÓ similar que s┤informarÓ amb antelaciˇ.

Ľ Es realitzarÓ un control de l┤entrada per evitar aglomeracions. Per tal de poder complir-ho, les partides sĺiniciaran a la vegada. No estarÓ permŔs temps de demora.

Ľ Per sortir del espai de joc o anar al bany serÓ obligatori demanar permÝs a lĺÓrbitre. Es limitaran al mÓxim les sortides del espai de joc.

Ľ Quan acabi l┤˙ltima ronda, es recollirÓ el material de joc per part de membres de el club i es demanarÓ als jugadors que s┤ubiquen en les cadires que servien per jugar a fi d┤esperar el lliurament de premis. A aquest fi, els organitzadors diran un a un als premiats perquŔ recullin el seu trofeu (no es lliuraran en mÓ), se li farÓ una fotografia al costat de l┤roll up de el club i desprÚs haurÓ d┤abandonar definitivament l┤Órea de joc. Per a la resta de jugadors hab┤ra una medalla recordat˛ria i el procediment serÓ similar: se li dirÓ a cada un en ordre alfabŔtic, ha de recollir una medalla i abandonarÓ definitivament l┤espai de joc.

L┤organitzador es veurÓ en l┤obligaciˇ de solĚlicitar l┤abandonament de la competiciˇ i de les instalĚlacions de joc als qui no compleixin aquestes mesures, fins i tot recorrent a les autoritats competents en cas de ser necessari.

Horari federació

Dimarts de 18:30 a 20:00 hores, excepte festius i mesos de juny, juliol i agost.

Podeu contactar per telŔfon al 633880107 o al correu electrònic fbe@fbescacs.org

Col·laboracions

Si disposau d'informació per publicar o desitjau anunciar el vostre torneig a la web, podeu fer-ho enviant un correu electònic a fbe@fbescacs.org

Federació Balear d'Escacs - Pavelló Palma Arena, Av. Urugai s/n - Tel. 971 75 68 81 - fbe@fbescacs.org