Comunicat 14-2021

Premis Campionat de Mallorca per Equips 2021 i Lliga Promoció Mallorca Equips 2021

Aquest any, la normativa Covid-19 ha fet impossible la celebració d’una darrera ronda conjunta del Campionat de Mallorca per Equips 2021 i de la Lliga Promoció Mallorca Equips 2021. En aquesta ronda era habitual lliurar els trofeus d’ambdós campionats i els premis especials. A continuació s’indica el procediment que es seguirà en aquesta temporada:

1. Es lliuraran trofeus al primer equip classificat de cada categoria del Campionat de Mallorca per Equips 2021 i al campió de la Lliga Promoció Mallorca Equips 2021.

2. Es lliuraran distincions al millor jugador de cada categoria del Campionat de Mallorca per Equips 2021 i al millor jugador de la Lliga Promoció Mallorca Equips 2021 en funció dels mateixos criteris d’edicions prèvies:

A. Punts obtinguts (no es descomptaran les incompareixences).
B. Performance.
C. Punts obtinguts (es descomptaran les incompareixences).
D. Percentatge de punts obtinguts.

3. La cerimònia de lliurament dels trofeus esmentats en els dos punts anteriors tindrà lloc conjuntament amb el lliurament de premis del Campionat de Mallorca Individual.

4. Els premis Torre (premi al millor jugador), Peó (premi al millor jugador escolar) i Dama (premi a la millor jugadora) deixen d’estar restringits a l’illa de Mallorca, estenent-se a l’àmbit balear. Pròximament s’anunciarà el procediment per a la concessió en l’edició de l’any 2020.

5. La cerimònia de lliurament dels premis esmentats en el punt anterior tindrà lloc conjuntament amb el lliurament de premis dels Campionats de Balears Escolars.

6. Els premis Cavall (premi a un jugador o persona vinculada al món dels escacs), Alfil (premi a entitats o esdeveniments) i Rei (premi a la trajectòria d´un jugador o persona vinculada al món dels escacs) seran redissenyats, deixaran d’estar restringits a l’illa de Mallorca i s’estendran a l’àmbit balear. Aquests premis no es concediran obligatòriament de forma anual.

PDFdescarrega en PDF

Documents adjunts

    No hi ha documents relacionats

Horari federació

Dimarts de 18:30 a 20:00 hores, excepte festius i mesos de juny, juliol i agost.

Podeu contactar per telèfon al 633880107 o al correu electrònic fbe@fbescacs.org

Federació Balear d'Escacs - Pavelló Palma Arena, Av. Urugai s/n - Tel. 971 75 68 81 - fbe@fbescacs.org